torstai 27. maaliskuuta 2014

Naamiot!

Kevään ehdottomasti suurin projekti oli kaikkien ryhmien kanssa tehdyt paperimassanaamiot. Naamioiden pohjana käytettiin ilmapalloja, joihin sommiteltiin vanhasta tapetista pään mentävä (ainakin useimmiten pään mentävä...) kaula-aukko ja peitettiin sitten sekä pallo että kaulus sanomalehtisuikaleilla liisterin avulla.

Paperikerroksen ollessa tarpeeksi paksu, rakennettin tarvittavat lisäosat, kuten nenät, korvat, silmät, sarvet jne sopivista materiaaleista - tapetista, kartongista, paperimassasta, napeista ja muusta käsillä olevasta materiaalista ja maalattiin naamiot peitevärein. Osa lisäsi lankahiukset/harjan, jotkut tekivät hattuja, osa viritti viikset.

Naamioiden aiheet vaihtelivat mahtavasti, linnuista kaloihin, yksisarvisista ukkeleihin, possuista lehmiin, kissoista koiriin ja muihin näiden väliltä! Mielikuvitus laukkasi ja se on Sateenkaaressa erityisen hienoa.

Valmiista naamioista tulee kyllä kuvia, mutta tässä aivan alkuvaiheen otos, varustettuna Rysän kuvisluokkaa koko kevään istuneella varoituskyltillä: Älkää koskeko naamioihin! Kiitos!


 photo naamiot01_zps156f8f99.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti